Učitavam...

Odredbe i Uvjeti


Dobrodošli na moju web stranicu! Ovdje vas pozivam da pročitate pravila i uvjete korištenja moje web stranice. Posjećujući ove web stranice, implicitno se slažete s odredbama i uvjetima koje sam naveo; stoga je važno da ih pažljivo pročitate prije nego nastavite.

Dobno Ograničenje: 18 i Više Godina

Ne možete pregledavati sadržaj ove stranice osim ako vaša dob nije dosegla zakonski prihvatljivu u okviru vaše jurisdikcije, stoga, ako ste maloljetni, ljubazno napustite ovu stranicu odmah.

Ograničenje Odgovornosti

Stranica neće biti odgovorna za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu koja bi mogla nastati vašim korištenjem ove stranice, uključujući gubitak dobiti, dobre volje i oštećene podatke, bez obzira jesu li takve štete bile predvidljive ili proizlaze iz nemara s naše strane.

Ovo oslobađanje od odgovornosti odnosi se na sve moguće gubitke/štete koje proizlaze iz vašeg korištenja moje stranice; Ovime se oslobađam svih neželjenih posljedica koje iz toga proizlaze, uključujući sve pravne zahtjeve i radnje (uključujući ugovorne zahtjeve) koji se mogu temeljiti na takvim uvjetima.

Prava Intelektualnog Vlasništva

Tekst, slike, grafika, logotipi ili bilo što drugo uključeno u softver prikazan na ovoj stranici su ili u mom vlasništvu ili su mi licencirani i stoga su zaštićeni zakonima o autorskim pravima između ostalih oblika prava intelektualnog vlasništva. Kao rezultat toga, sva autorska prava i obavijesti o vlasništvu sadržane unutar sadržaja apsolutno se poštuju bez ikakvih promjena.

Ovi materijali zaštićeni autorskim pravima namijenjeni su samo za osobnu nekomercijalnu upotrebu. To znači da ako želite učiniti bilo što s njima osim osobnog korištenja, trebat ću pismeni pristanak od mene. Prihvaćate korištenjem moje stranice bilo kojeg materijala zaštićenog autorskim pravom na njemu da se nikakva vlasnička prava ne prenose na vas. Također, ovi vam uvjeti ne daju dopuštenje za korištenje bilo kojeg od mojih zaštitnih znakova ili trgovačkih naziva ili znakova usluga ili logotipa ili naziva domena, uključujući druge značajke robne marke, bez mog prethodnog izričitog pismenog pristanka.

Zabrane:

Ova klauzula ima za cilj osigurati da svi poštuju prava intelektualnog vlasništva povezana sa sadržajem na mojoj stranici.

Povezivanje s Mojim Sadržajem

Postoje posebna ugledna tijela kao što su novinske agencije i vladini odjeli koji bi me mogli povezati na svoje stranice na nepotreban način. Međutim, mogu promijeniti ove uvjete u bilo kojem trenutku i zatražiti da se takve veze uklone s moje stranice.

Izmjene i Dopune Uvjeta i Pravila

Zadržavam pravo izmjene ovih uvjeta i pravila kako smatram prikladnim. To će se odraziti na ovoj stranici. Stoga, ako nastavite koristiti ovu stranicu nakon takvih promjena, to znači da se slažete s novim uvjetima i odredbama.

Ako se ne slažete s ovim odredbama i uvjetima, molimo vas da se suzdržite od korištenja moje stranice.

Ako trebate dodatna pojašnjenja ili imate bilo kakva pitanja o bilo čemu, slobodno me kontaktirajte putem podataka navedenih na našoj web stranici.

Hvala vam na posjeti i budite uvjereni da će vam pomoći u vašoj online kasino igri.